Καλώς ήλθατε
στην ΑΡΓΟΓΑΛ


Ένα τυροκομείο που έρχεται από τα βάθη του χρόνου και κερδίζει με όλες τις δυνάμεις του το παρόν. Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1916, όταν ο παππούς Βασίλης δημιούργησε το μικρό του τυροκομείο σ' ένα ορεινό χωριό της Αργολίδας, την Κρύα Βρύση. Το τυροκομείο Κορομίχη αρχίζει να πραγματοποιεί τα πρώτα δειλά του βήματα στην αγορά του τυριού.

Τα χρόνια περνούν, άνθρωποι και επιχειρήσεις μεγαλώνουν και το Τυροκομείο Κορομίχη περνάει, από τις αρχές του 1960, στα δυναμικά χέρια του πατέρα Ανδρέα. Στα 1994 η επιχείρηση εξελίσσεται ακόμα πιο πολύ, με την είσοδο στην εταιρεία -πλέον- ΑΡΓΟΓΑΛ, των τριών γιών του Ανδρέα. Κατασκευάζονται σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με εμβαδόν 2.000 τετραγωνικά μέτρα στο Κεφαλάρι Άργους ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Σήμερα η ΑΡΓΟΓΑΛ, στηριζόμενη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία που κατέκτησε όλα αυτά τα χρόνια, ασχολείται με το ίδιο κέφι, διάθεση και μεράκι για την παραγωγή κορυφαίων προϊόντων, ενώ ας σημειωθεί ότι το τυροκομείο διαθέτει σύστημα διασφάλισης ποιότητας HASP και ISO 22000:2005.

Η ΑΡΓΟΓΑΛ συλλέγει αιγοπρόβειο γάλα από ελληνικές φυλές ελευθέρας βοσκής της ορεινής Πελοποννήσου. Το γάλα συγκεντρώνεται στις εγκαταστάσεις της και αφού ελεγχθεί αυστηρά και με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, στη συνέχεια παράγεται μία γκάμα παραδοσιακών ελληνικών τυριών όπως Φέτα βαρελίσια, Γραβιέρα (δύο τύποι, πικάντικη και χαμηλής αλατότητας), κεφαλοτύρι, Μυζήθρα, Μανουρομυζήθρα, Ανθότυρο και Κατσικίσιο λευκό τυρί.

Εδώ και αρκετά χρόνια η εταιρεία ΑΡΓΟΓΑΛ ασχολείται εξειδικευμένα με μια σειρά συσκευασιών Φέτας και Γραβιέρας, που απευθύνεται ειδικά σε καταστήματα εστίασης και ξενοδοχεία. Τα προιόντα ΑΡΓΟΓΑΛ έχουν επανειλημμένα διακριθεί, κατακτώντας βραβεία σε πανελλήνιους διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης.

Μας αρέσει να συνδυάζουμε την παράδοση με την τεχνολογία και να σας προσφέρουμε το καλύτερο.

Η κουλτούρα μας, οι αξίες μας,
το όραμά μας

01.
Πίστη στην παράδοση
02.
Πρώτες ύλες
03.
Πάθος για τελειότητα
04.
Αγάπη για το προϊόν

Βραβεία.

Τα προϊόντα μας έχουν επανειλημμένα διακριθεί, κατακτώντας βραβεία σε πανελλήνιους διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης.