• ΑΡΓΟΓΑΛ

  Γεύση από την παράδοση
 • Μοναδικά τυριά

  με διεθνείς διακρίσεις & βραβεία
 • Ένας αιώνας

  Γεύση και ποιότητα

Δείτε τα προϊόντα μας

Στην παραγωγή των προϊόντων μας δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες και κρατάμε πιστά τις παραδοσιακές μας συνταγές. Γι' αυτό και τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν και βραβεύονται συνεχώς σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Μία μικρή συλλογή των τυριών μας

  Με παράδοση και πάθος.
  Χειροποίητα για εσάς.

  Ένας αιώνας γεύση και ποιότητα

  Ένα τυροκομείο που έρχεται από τα βάθη του χρόνου και κερδίζει με όλες τις δυνάμεις του το παρόν. Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1916, όταν ο παππούς Βασίλης δημιούργησε το μικρό του τυροκομείο σ' ένα ορεινό χωριό της Αργολίδας, την Κρύα Βρύση. Το τυροκομείο Κορομίχη αρχίζει να πραγματοποιεί τα πρώτα δειλά του βήματα στην αγορά του τυριού.

  Τα χρόνια περνούν, άνθρωποι και επιχειρήσεις μεγαλώνουν και το Τυροκομείο Κορομίχη περνάει, από τις αρχές του 1960, στα δυναμικά χέρια του πατέρα Ανδρέα. Στα 1994 η επιχείρηση εξελίσσεται ακόμα πιο πολύ, με την είσοδο στην εταιρεία -πλέον- ΑΡΓΟΓΑΛ, των τριών γιών του Ανδρέα. Κατασκευάζονται σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με εμβαδόν 2.000 τετραγωνικά μέτρα στο Κεφαλάρι Άργους ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

  Σήμερα η ΑΡΓΟΓΑΛ, στηριζόμενη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία που κατέκτησε όλα αυτά τα χρόνια, ασχολείται με το ίδιο κέφι, διάθεση και μεράκι για την παραγωγή κορυφαίων προϊόντων, ενώ ας σημειωθεί ότι το τυροκομείο διαθέτει σύστημα διασφάλισης ποιότητας HASP και ISO 22000:2005.