Αργογάλ - Προφίλ εταιρίας

Εγκαταστάσεις ΑΡΓΟΓΑΛ στο Κεφαλάρι Άργους Εγκαταστάσεις ΑΡΓΟΓΑΛ στο Κεφαλάρι Άργους

Γεύση από την παράδοση

Κρατάμε την παράδοση από τους προγόνους μας, που ξεκίνησαν το 1916, πάντοτε σε οικογενειακό επίπεδο και συνδυάζουμε τα μυστικά που κληρονομήσαμε, για άριστη γεύση και ποιότητα των προϊόντων μας με τη σύγχρονη τεχνολογία.
Η εξοπλισμένη με σύγχρονα μηχανήματα μονάδα μας έχει δυναμικότητα επεξεργασίας γάλακτος 10.000 τόνων ετησίως. Τα προϊόντα μας φτιάχνονται από φρέσκο παστεριωμένο γάλα. Συγκεντρώνουμε το αιγοπρόβειο γάλα, αρίστης ποιότητας, από ζώα ελεύθερης βοσκής της ορεινής Πελοποννήσου. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Κεφαλάρι Αργολίδας, από το 1994, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Τα Προϊόντα παραγωγής μας

Ιστορία
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που πρωτοξεκίνησε το 1916 από τον παππού μας Βασίλη Κορομίχη, παραδοσιακό τυροκόμο της εποχής, στη θέση Κρύα Βρύση Αργολίδας.

Μεταφερθήκαμε το 1958 στην περιοχή Ζόγκα της Ορεινής Αργολίδας και το 1965 στην Κόκλα Άργους.

Οι αυξανόμενες ανάγκες της επιχείρησης και οι απαιτήσεις της αγοράς μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε τη σημερινή μονάδα στο Κεφαλάρι Άργους, συνδυάζοντας τα μυστικά που κληρονομήσαμε για την άριστη γεύση και ποιότητα των προϊόντων μας με τη σύγχρονη τεχνολογία.

Όλες οι παραγωγικές μας διαδικασίες πιστοποιούνται από διεθνείς και Ελληνικούς Οργανισμούς AGROCERT, ΕΛΟΓΑΚ.
Ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος, η τήρηση των κανόνων υγιεινής, η άριστη τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός (πιστοποιήσεις με διεθνή πρότυπα ποιότητας, όπως HACCP, ISO 22000:2005), εγγυώνται την καλή πορεία της επιχείρησης.

Παρέχουμε στην ελληνική αγορά μια πλήρη γκάμα τυροκομικών προϊόντων (φέτα Π.Ο.Π., κατσικίσιο τυρί, γραβιέρα, μυζήθρα, ανθότυρο, γιαούρτι, κεφαλοτύρι) άριστης ποιότητας.

Διαβάστηκε 5169 φορές

Τα νέα μας

  • "Κρατάμε την παράδοση από τους προγόνους μας, που ξεκίνησαν το 1916, πάντοτε σε οικογενειακό επίπεδο και συνδυάζουμε τα μυστικά που κληρονομήσαμε, για άριστη γεύση και ποιότητα των προϊόντων μας με τη σύγχρονη τεχνολογία."
    Πρόσθετες Πληροφορίες
    • Quoter Name ΑΡΓΟΓΑΛ